Interieuradvies

Gaat u verbouwen, verhuizen of wilt u uw interieur veranderen? Wilt u meer eenheid in uw interieur of bent u toe aan nieuwe meubels en weet u niet hoe u alles met elkaar kunt combineren? Een uitgebreid interieurplan helpt om de juiste keuzes te maken bij de aanschaf van nieuwe meubels.

Of gaat u verbouwen en moet u een keuze maken voor een nieuwe vloer en andere meubels? Ook bij een verhuizing passen vaak de huidige meubels niet in de nieuwe woning of moet u keuzes maken voor kleur op de muren en de meubelopstelling. Veel vragen waar Binnen! interieur & verkoopstyling u bij kan helpen!

Met een frisse blik bekijken wij uw (nieuwe) woning.Met uw woonwensen in gedachten, komen wij met nieuwe ideeen!

Voor een mondeling interieuradvies of een compleet interieurplan kunt u sinds 2008 terecht bij Binnen! interieur & verkoopstyling. Wilt u 2 uur brainstormen aan huis of wilt u een uitgebreid interieurplan voor uw woonkamer of een andere kamer in huis? Binnen! interieur & verkoopstyling heeft al vele woningeigenaars geholpen bij hun interieurvragen. Van bestaande appartementen en woningen  tot nieuwbouw woningen! Afgestemd op uw vraag, wensen, stijl en smaak zorgen wij voor een passend interieurplan.

U ontvangt bij een uitgebreid interieurplan een plattegrond tekenening,waar alle meubels op schaal ingetekend zijn. Daarnaast ontvangt u een moodboard, een sfeercollage, zodat u direct voor u ziet hoe uw toekomstige interieur eruit komt te zien. Met de sfeercollage kunt u visualiseren hoe alle kleuren, meubels,wanddecoraties en woondecoraties met elkaar gaan combineren en hoe alles afgestemd is op elkaar en één geheel wordt.Dit geeft de sfeer en rust in huis die u zoekt. U krijgt daarbij ook een lijst met de gekozen meubels en waar u deze kunt kopen.Ook voor de woondecoraties en stoffering.

Een uitgebreid interieurplan scheelt u veel tijd en soms ook geld, doordat u minder snel een miskoop doet. Met het interieurplan kunt u stap voor stap uw nieuwe interieur realiseren!

Een compleet interieuradvies bestaat uit:

 

  • uitgebreid kennismakingsgesprek in uw huidige woning
  • schaaltekening met meubelopstelling op schaal ingetekend
  • kleuradvies voor de muren, styling en decoraties
  • meubeladvies, stofferingadvies,lichtplan uitgewerkt in een document 
  • sfeercollage/moodboard uitgewerkt (meubels, decoraties,kleuren, materialen)
  • afrondend gesprek waar het interieuirplan gepresenteerd wordt

 -  Na het afronden van het interieuradvies, kunt u altijd via e-mail nog een vraag stellen over de aanschaf van de meubels of andere vragen etc!